Tagalayahof

Appingedam - Appingedam
Actueel aanbod

vanaf € 179.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
120 m2
Kaveloppervlak
434 m2
Inhoud
410 m3
Aantal kamers
3 - 4

Over dit project

Het rustig en kindvriendelijk gelegen “Tagalayahof”, wordt met deze 4 nieuw te bouwen 2-1-KAP-WONINGEN afgerond. De onder moderne architectuur ontworpen woningen hebben naast veel ruimte en wooncomfort een onderscheidend uiterlijk met gedifferentieerd metselwerk en zinken details (dakkapel). De ruime kavels van ca. 434 m2 zijn gelegen op westen en voorzien van een houten berging. Aan de voorzijde geniet u vrij uitzicht over een brede groenstrook. Een nieuw gebouwde brede school, Jumbo supermarkt en zorgvoorziening (“Hart van Opwierde”) is op loopafstand aanwezig. De woningen worden traditioneel gebouwd met duurzame materialen en een hoogwaardige afwerking. De hoge isolatienormen staan garant voor lage energielasten en een optimaal wooncomfort. Er zijn twee woningtypes beschikbaar: Een zijentree met straatgericht wonen (kavels 1 en 3) of een kopgevel-entree met tuingericht wonen (kavels 2 en 4), aan u de keuze.

Begane grond: entree, toilet met fonteintje, royale living met open keuken (straat- of tuingericht) totaal ca. 55 m2, open trap in woonkamer naar verdieping.
1e Verdieping: overloop, totaal 3 slaapkamers resp. ca. 8.3, 10.5 en 18.2 m2, dakkapel, complete badkamer met douchehoek, vaste wastafel en tweede toilet.
2e Verdieping: via vaste trap; multifunctionele ruimte ca. 21 m2, geschikt voor bijvoorbeeld een 4e slaapkamer.

De woningen worden verwarmd middels centrale verwarming (HR-combiketel); dak-, muur- en vloerisolatie; HR++ beglazing; Politiekeurmerk Veilig Wonen; stelpost sanitair en tegelwerk toilet en badkamer in koopsom begrepen; WoningBorg Garantieregeling van toepassing.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Tagalayahof
Koopwoningen
4
Prijs vanaf
€ 179.500,-
Type woningen
2-onder-1-kap

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Verwarming
CV-ketel (HR)

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Appingedam.

Aanmelden