8 Half vrijstaande herenhuizen

Appingedam - Appingedam
Actueel aanbod

€ 209.000,- tot € 245.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
130 - 160m2
Kaveloppervlak
315 - 360m2

Over dit project

Amsterdamse School, Mooi wonen in Appingedam!

8 Half vrijstaande herenhuizen met garage; royale kavels; 3 woningtypes; energiezuinig.

De stad Appingedam
Een vroeg middeleeuwse stad aan het Damsterdiep, met circa 12.000 inwoners. Appingedam is een gerieflijke stad om in te wonen. De woonwijken zijn ruim opgezet en in de stad heerst een goede sfeer. Voorzieningen als winkelcentra, verenigingsleven, onderwijsmogelijkheden en bereikbaarheid zijn optimaal. Het is een echte woonstad!

De buurt
Kenmerkend voor de Oranjebuurt is de verscheidenheid aan woningen in de jaren 30-stijl, de Amsterdamse School. Deze stijl onderscheidt zich door een rijke detaillering van de gevels door ornamenten, variatie in het metselwerk, asymmetrie etc. De kleur van het metselwerk in de omgeving is overwegend donkerrood. De antraciete pannendaken worden her en der afgewisseld door oranje pannendaken. Onze nieuwe woningen sluiten architectonisch aan op de omliggende woningen in de Oranjebuurt, zowel qua materialisering als vormgeving.

De locatie
Willem Alexanderlaan is een nieuwe woonlocatie waarop de vroegere huishoudschool gevestigd was. Een mix van vrijstaande en half vrijstaande woningen geven een vernieuwende kern in de Oranjebuurt, op een steenworp afstand van het historische centrum van Appingedam. Op circa 7 minuten loopafstand bent u in het oude centrum. Het NS- en busstation bevinden zich op minder dan 4 minuten lopen.

De woningen
De 8 half vrijstaande herenhuizen zijn royale gezinswoningen die voldoen aan de hoogste eisen:
- zeer energie zuinig - Label A++;
- een perfecte staat van afwerking;
- onderhoudsarm.
Er zijn 3 woningtypes, ca. 130 m2 tot 160 m2 effectieve woonoppervlakte, indeling naar wens is mogelijk.
De kavels variëren van ca. 315 tot 360 m2.

Alle woningen beschikken o.a. over een riante living met open keuken en een bijkeuken. Op de 1e verdieping zijn 3 ruime slaapkamers gesitueerd, alsmede een complete badkamer. Een vaste trap naar de 2e verdieping met aldaar de mogelijkheid voor een 4e (of zelfs 5e ! ) slaapkamer.

Planning: de bouw zal voorjaar 2014 starten.

Voor vrijstaande woningen zijn nog kavels beschikbaar!

Duurzame woningen
Duurzaam bouwen betekent het ontwerpen en bouwen van woningen met milieuvriendelijke producten. Daarnaast worden bij voorkeur bouwdelen of producten gebruikt die een langere levensduur hebben en dus minder belastend voor het milieu zijn.

Lage woonlasten
Door een efficiënte samenwerking met alle betrokken partners realiseren wij een uitstekende kwaliteitswoning. Daar bovenop ontstaat door de innovatieve en duurzame manier van bouwen en het gebruik van eerste klas materialen een onderhoudsarme woning.


Tot slot, de goed geïsoleerde en gebouwde woning zorgt voor een goed en aangenaam binnenklimaat met lage woonlasten.

Meer informatie

Kenmerken

Project
8 Half vrijstaande herenhuizen
Koopwoningen
8
Prijs
€ 209.000,- tot € 245.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap

Voorzieningen

Parkeren
Garage
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR)

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Appingedam.

Aanmelden